Uutisia

3 Kaveria lanseeraa vuoden ensimmäisen jäätelöuutuuden: Pistaasi & Pistaasijäätelön

– Pistaasi & Pistaasi on todellinen superherkku, joka koostuu kahdesta erilaisesta pistaasijäätelöstä. Toinen on samettisen raikas, toinen taas tuhdin pistaasinen. Tämän jäätelön sydän on ehdottomasti paahdetuista pistaasipähkinöistä tehty makeansuolainen kierre, kertoo tuotekehityksestä vastaava Sauli Saarnisto. Pistaasi on yksi jäätelömaailman klassikkomauista, jota valmistetaan erityisen paljon Italiassa. Suomestakin pistaasijäätelöä saa, mutta 3 Kaverin tiivis kannattajakunta on vuodesta toiseen pyytänyt yritykseltä tulkintaa pistaasijäätelöstä. – Italian lämpimät kesäpäivät

Lue lisää

3 Kaveria tuplavoittoon Suomen ensimmäisissä VegeAwardseissa

Suomen ensimmäisissä VegeAwardseissa äänesti lähes 7000 henkilöä. Ääniä saivat kaikki ehdokkaat, mutta koko kisan ehdottomaksi äänikuninkaaksi nousi 3 Kaverin Suklaa & Pähkinäkinuskijäätelö, joka sai omassa kategoriassaan yli puolet kaikista annetuista äänistä. Lisäksi 3 Kaveria valittiin vuoden brändiksi 2018. Tunnelma Kaapelitehtaalla oli sunnuntaina katossa, kun 3 Kaveria ylsi tuplavoittoon Suomen ensimmäisten VegeAwardsien kategorioissa ”Paras jäätelö” sekä ”Paras brändi”. – Tämä on meille

Lue lisää

3 Kaveria viettävät kuukauden vegaaneina

Viime vuoden lopulla luimme lehdestä uutisen. Jopa Saulilla (Niinistö) on yksi kasvisruokapäivä viikossa. Olimme juuri alkaneet suunnitella osallistumista kevään Vegemessuille ja harkitsimme Vegaanihaasteen sponsoroimista. Meillähän on jo neljä vegaanista jäätelöä ja seuraamme vegeryhmien keskustelua tiiviisti. Meitä kaikkia on kiinnostanut, mistä vegeydessä on oikein kyse, millaista on elää vegaanina, ja miksi vegeyhteisö on niin erityisen tiivis ja innostunut asiastaan. Yhtenä sunnuntai-iltana

Lue lisää

Taiteiden Yön täsmäisku

Taiteiden yö on ehdottomasti yksi kesän kohokohdista. Lämpimät, pimenevät illat ja upeita taideteoksia ja performansseja koko kaupunki täynnä. Päätimme ex tempore lastata Kontulassa auton täyteen jäätelöä, ja lähteä ilahduttamaan Taiteiden yötä juhlivia kavereitamme. Suuntasimme Senaatintorille, joka on tapahtuman keskipiste. Jäätelöitä täynnä olevat kylmälaukkumme herättivät heti ohikulkijoiden kiinnostuksen, ja osa liittyi seuraamme matkalle kohti Senaatintoria. Kun löysimme sopivan paikan, ympärillemme oli

Lue lisää

Suomalainen omistajuus ja videokuvaukset

Elinkeinoelämän Keskusliitto pyysi meitä mukaan videolla, jonka aiheena on suomalainen omistajuus. Lähdimme ilomielin mukaan. Nykymaailmassa on hyvä tietää, missä ruoka tehdään, kuka sitä tekee, ja kuka yritystä pyörittää. Meidän kaltaisissa pienissä yrityksissä on se etu, että kaikki tekevät vähän kaikkea. Omistaja hämmentämässä vadelmakastiketta ei ole harvinaisuus, vaan arkipäivää. Me kaikki kolme olimme omin käsin remontoimassa Kontulasta löytynyttä tilaa, johon jäätelötehtaamme

Lue lisää

Kavereiden kaverit ja vegaaninen Lakritsi&Kookos

Meiltä aina kysytään miten meidän jäätelömme syntyvät. Lakritsi&Kookoksen synty meni jotenkin näin: Saimme hurjasti palautetta kannattajiltamme sähköpostin ja facebookin kautta, ja yksi useimmin toistuneista makuehdotuksista oli vegaaninen lakritsijäätelö. Laitamme ehdotukset aina talteen, ja pidämme suunnitelupalavereita Kontulan toimistollamme. Päätimme kokeilla vegelakua. Ensimmäinen askel on selvittää, onko uuteen makuun saatavilla periaatteemme mukaisia luonnollisia raaka-aineita – sellaisia, joissa ei ole keinotekoisia väri- ja

Lue lisää